Kérdése van? Hívjon minket! +3670 545 7690

BLOG

Ezen az egyszerű pénzügyi lehetőségen múlhat cége sikere?

Ezen az egyszerű pénzügyi lehetőségen múlhat cége sikere?

A modern IT eszközök egyetlen vállalkozásból sem hiányozhatnak, hiszen sok esetben ezek az erőforrások a versenyképesség zálogát jelenthetik. Az alábbi bejegyzésben megtudhatja milyen pénzügyi megoldással érheti el könnyedén eszközigényes üzleti céljait még a versenytársai előtt. Mindezt anélkül, hogy hatalmas indulóköltségekkel terhelné vállalkozását.

Elavult eszközpark

Nincs is bosszantóbb annál, amikor olyan banális akadályokba ütközik egy-egy fontos feladat elvégzése, mint egy lassú számítógép, telefon vagy egy régi nyomtató. Ezek mind felesleges terhet rónak Önre, ráadásul jelentősen rontják a termelékenységet. Biztos szüksége van Önnek erre a plusz teherre?

Bővülő csapat

Új munkatársak érkeztek a céghez? Remek hír, hiszen ez egy prosperáló vállalkozás ismérve. Végiggondolta már, hogy meg van-e minden szükséges eszköz a hatékony munkavégzéshez?

Digitalizáció

Az utóbbi évek egyik hívószava lett a digitalizáció, amely lassan minden szektoba begyűrűzik. Bizonyára jól tudja, hogy az Ön iparágában milyen hatékonyságnövelési lehetőségek rejlenek, és, hogy ezek bevezetéséhez pontosan milyen hardverekre van szükség. Feltehetően a konkurencia is tisztában van ezzel, viszont a gyors bevezetéssel valódi versenyelőnyre tehet szert.

Számos további helyzet adódhat még, amikor új eszközökre lehet szüksége vállalkozásának, viszont egy biztos: amellett, hogy ezek rengeteg fejtöréssel és kutatással járnak, még rendkívül költségesek is. Éppen ezért ahelyett, hogy felesleges plusz költségekkel és időráfordítással terhelné magát, döntsön az okos eszközök lízingelése mellett!

Miért éri meg Önnek okoseszközöket lízingelni?

  • Kedvező feltételekkel juthat új IT eszközökhöz, amelyek költsége bérleti díjként elszámolható, ráadásul az ÁFA visszaigényelhető. Az eszközök beszerzése nem beruházásnak számít, ezért nem kötelezettségként jelentkezik a könyvelésben.

  • 0% önerővel igényelhető, mindössze néhány feltételnek kell megfelelnie vállalkozásának. Ráadásul egyéni vállalkozók is igényelhetik!

  • Kiszámítható fix havidíj: 24 és 36 hónapos futamidővel, így nem jelent hatalmas anyagi terhet vállalkozásának.

  • Kényelmes, online ügyintézést biztosítunk, így nem kell a drága idejét sorban állással és utazással tölteni.

  • 0 Ft indulóköltséggel vághat bele, hiszen ha most rendel, elengedjük a hivatalos 19 800 Ft-os szerződéskötési díjat.

Arról pedig nem is beszélve, hogy prémium eszközökkel fejlődhet tovább vállalkozása, hiszen a kínálatunkban szerepelnek az Apple, Samsung, Lenovo, Asus, Dell, HP és más világmárkák legújabb telefon, tablet, asztali számítógép és notebook, valamint monitor, nyomtató és projektor modellei. 


Ki veheti igénybe az eszköz leasinget?

Minden olyan egyéni és társas vállalkozás, illetve költségvetési szerv, amely megfelel az alábbi feltételeknek:

  • Rendelkezik legalább 2 lezárt üzleti évvel
  • Pozitív sajáttőke és legalább nettó 10 millió Forint éves árbevétellel
  • Nem áll végrehajtás alatt


Mi történik az ajánlatkérést követően?

A beérkező érdeklődést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és bekérjük az előminősítéshez szükséges dokumentumokat. A pozitív bírálatot és az igények egyeztesését követően megkötjük a szerződést és már küldjük is a választott eszközöket.

Legyen az Onlineleasing.hu partnere, hogy cége okos pénzügyi megoldásokkal és a legmodernebb IT eszközökkel haladhasson tovább a fejlődés útján!

Maradt még kérdése?

Töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Hány éve alakult a vállalkozás?
Milyen eszközöket lízingelne? (Többet is megjelölhet.)