Kérdése van? Hívjon minket! +3670 545 7690

Saeco KÁVÉFŐZŐ AUTOMATA + TEJHŰTŐ AULIKA FOCUS ECO
Saeco KÁVÉFŐZŐ AUTOMATA + TEJHŰTŐ AULIKA FOCUS ECO
havi nettó 18 227 Ft *

Saeco KÁVÉFŐZŐ AUTOMATA + TEJHŰTŐ AULIKA FOCUS ECO

Saeco KÁVÉFŐZŐ AUTOMATA + TEJHŰTŐ AULIKA FOCUS ECO
Saeco KÁVÉFŐZŐ AUTOMATA + TEJHŰTŐ AULIKA FOCUS ECO
Saeco KÁVÉFŐZŐ AUTOMATA + TEJHŰTŐ AULIKA FOCUS ECO
Saeco KÁVÉFŐZŐ AUTOMATA + TEJHŰTŐ AULIKA FOCUS ECO
Raktáron
havi nettó 18 227 Ft *
Részletek

Főbb jellemzők:

· Teljesen automata készülék: egyszerre egy vagy két kávéitalt készít szemes kávéból, melynek beállításait könnyen személyre szabhatók és el is menthetők.
· Forró víz funkció: teához vagy instant italokhoz.
· Gyors gőzfunkció: a dupla kazánnak köszönhetően, a gőzkapacitás hamar elérhető, így egy szempillantás alatt, varázsolhatsz krémes és sűrű tejhabot a cappuccinohoz, latte macchiattohoz vagy más tejes italokhoz.
· Automata tejhabosító fej "One Touch Cappuccino": A tejet közvetlenül a tejes dobozból szívja fel és habosan adagolja a csészébe, így egy gombnyomásra, a csésze elmozdítása nélkül, cappuccino, latte machiato vagy más különleges tejes italok készíthetők. Használata kényelmes, tisztítása egyszerű. A levehető fejet pedig könnyű tisztán tartani, hiszen nincs külön tejhabosító kancsó, a tejes doboz pedig egyszerűen tárolható a hűtőben.
· Gyors Tejhab Készítés "High Speed Cappuccino": a tej habosítása szimultán történik a kávé készítés közben így gyorsabban készülnek a tejes italok, a dupla kazánnak és vízpumpának köszönhetően.
· Programozható kávéhosszúságok: az italok hosszúsága tetszőlegesen beállítható és el is menthetők, akár Ristretto, Espresso, Lungo, Doppio, vagy Americano.
· Őrlésfinomság állítás: A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlési finomság szükséges a tökéletes végeredményhez. Az őrlés szemcseméretét könnyű beállítani, az intenzív pörkölésű olajos kávéktól (durvább őrlés) a világosan pörkölt lágyabb (finomabb őrlés) fajtákig, hogy az ital mindig kifogástalan legyen.
· Őrlésmennyiség állítás: Az aromaválasztó funkcióval egy mozdulat csupán és már kész is az intenzív vagy testes eszpresszó vagy a lágy délutáni kávéital.
· Kávéhőmérséklet beállítás: három féle hőmérséklet beállítását teszi lehetővé (88-92C), hogy mindig tökéletes hőfokon készüljön az ital.
· Rozsdamentes, kónuszos őrlőkések: garantálják minden fajta kávészem optimális és egyenletes őrlését a kávé túlhevülésének kockázata nélkül, ezért nem ég meg a kávé, őrlés közben, így elkerülheted a kellemetlen égett utóízt. Rendkívül kopásálló és kivételesen tartós.
· Rozsdamentes dupla kazán: Ideális hőmérsékletű vizet és gőzt biztosít a kávé és a tejhabos italok készítéshez. Jobban ellenáll a vízkőnek.
· Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma és egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.
· Szabályozható előáztatásos kávékészítési mód: Az első fázisban egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a tökéletes, aroma dús kávé italok. Az előáztatás ideje igény szerint változtatható, rövidebb italoknál hosszabbra, hosszabb italoknál rövidebbre állíthatod, hogy mindig ideális legyen az aroma kioldódási folyamat.
· Elődarálásos kávékészítési mód: aktiválásával a készülék kávé adagolása közben mindig előre őrli a következő italhoz szükséges őrleményt, hogy lerövidítse a következő kávé készítésének folyamatát. Így egymás után lényegesen gyorsabban készít italokat. Amennyiben a kávéfogyasztások között hosszabb idő is eltelik, érdemes a funkciót kikapcsolni, hogy ne a korábban leőrölt kávéból, hanem az aktuális friss őrlésből készüljenek az italok.
· Állítható magasságú kávékifolyó: alá több féle méretű pohár is befér, így egy csepp kávé sem veszik kárba.
· Digitális kijelző, adagszámláló: segítségével pontosan nyomon követhető a forgalm. A credit rendszerrel pedig beállítható a megengedett adag mennyiség, aminek elkészítését követően a készülék letiltja a kávéfőzést a következő creditek beállításig. Ezzel a funkcióval elkerülhető az illetéktelen kávégép használat.
· Rozsdamentes frontok: új lenyomatmentes kidolgozásúak, a kávémaradványok könnyen eltávolíthatók. A prémium megjelenésen kívül, a fém készülékváz hosszabb élettartamot biztosít. 
· Ellenőrző funkciók: egyértelműen figyelmeztetnek, ha elfogy a víz, a kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni szükséges a gépet vagy esedékes a vízszűrő cseréje. Így ütemezhető a karbantartás, amivel megnövelhető az élettartam.
· Automata energiatakarékos program: automatikusan kikapcsol a beállított idő eltelte (15-180perc) után, így energiát takarít meg és használata is biztonságos.
· Automata öblítő program: Bekapcsolás után és kikapcsoláskor automatikusan kiöblíti a rendszert, ami bekapcsoláskor a teljes rendszer hatékonyabb felfűtése miatt fontos, míg kikapcsoláskor tisztító, öblítő szerepe van. Ennek köszönhetően már az első kávé is tökéletes hőmérsékletű lesz és elkerülhetők a korai kávéolaj lerakodások is a belső egységben.
· Automata vízkőtelenítő program: eltávolítja a vízkőlerakodásokat a rendszerből. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért kiemelten fontos, a rendszeres vízkőmentesítés. Az automata program elvégzi a műveletet, csak a vízkőtelenítő szert kell a víztartályba önteni .
· Kivehető központi egység: ez a belső egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és végül ez a mechanikus szerkezet üríti a zaccot a zaccfiókba. Az élettartam és a higiénia miatt a hatékony tisztíthatósága kiemelten fontos, ezért egyedülálló módon, a komplett szerkezet, egy mozdulattal, kivehető a készülékből és egyszerűen csap víz alatt eltakarítható.
· A Saeco Aulika Focus automata kávéfőző gép kíváló minőségű olasz gyártmány, hivatalos szakszervíz garanciával.

+ Tejhűtő 
A friss tej tárolása csak hűtött környezetben engedélyezett. Ennek biztosítására alakították ki ezt a hűtő egységet, mely a Saeco készülékekhez illeszkedik. Az oldalán kialakított nyíláson keresztül vezethető be a tejhabkészítő egység szilikoncsöve. Méretei szél x mag x mély: 235 x 300 x 310 mm - Termoelemes hűtésirendszerrel működik (a Peltier-jelenség alapján). A hűtéshez szükséges energiát ebben az esetben az elektromos áram "közvetlenül" biztosítja. A Peltier-elem két vékony porcelánlap között lévő félvezető lapokból álló eszköz, melynek két oldala közt - megfelelő áramerőség és feszültség mellett- állandó (típustól függően 30-60°C) hőmérsékletkülönbség lehet. A tejet hidegen tegyük a ládába, mert a termo-elektromos rendszer hidegen tartásra jó, nagyobb mennyiségű nem előhűtött terméket nem képes hatékonyan lehűteni.

Technikai adatok:

· Szemes kávétartály: 500 gr.
· Zaccfiók: 18 zacc pogácsa
· Kivehető víztartály: 2,5 l
· Méret (szélesség*magasság*mélység): kávéfőző 33,4 x 38,0 x 45,2 cm   + tejhűtő 23,5 x 30 x 31
· Áramfelvétel: 1400W,
· Vízpumpa: 15 bar
· Súly: 14 kg

Adatok
Gyártói cikkszám
AULIKA FOCUS ECO
EAN
8016712036659
Cikkszám
XSAEAULIKAFOCUSEVO